32. komplicerat?!




Haha, vad händer lixom?! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om mitt liv just nu?! Roligt både hemma och på jobbet! Men vad är det man brukar säga? "Ta inte med dig jobbet hem" 


                                                                                            :P


31. i ordning

Har haft ett lite uppehåll på skrivarfronten, men man har ju haft så mycket att göra!
Jag och pappa har byggt klart kattgården och tjejerna har även invigt den! Skranka lyckades även bryta sig ut, så jag måste kika efter någon hårdplast man kan sätta längst upp på nätet så hon inte kan klättra över.

Har kikat film i veckan, grillade igår och var även och hämtade Ko och fixade ute i rabatterna i helgen! Jag trivs himla bra just nu faktiskt! Man är lixom tillbaka där man ska va..!

30.Tavelsjöbo!

Då är man tillbaka i byn igen! Efter mycket om och men kan man väl säga! vart väl inte den bästa starten när det verkade komma som en överraskning för dom andra att flytta ut!

Så när jag den första maj var super-peppad att flytta in hade dom varken tömt eller städat ur! Det var ju jäkligt tur att det inte var någon från typ stockholm som skulle flytta in där, då hade dom fått tälta i två dagar! Jag kunde ju bo hos föräldrarna, men det var bara så tråkigt när man var inställd på att flytta då.

Så jag och pappa körde gärnet och bar in saker i måndagskväll och så fick jag ju ta ledigt igår för att fixa iordning lite.

Och det mesta kom faktiskt upp ur kartongerna och in i skåpar o garderober. Sängen och bordet är ihopskruvade, soffan (vääärldens största!!) är hämtad och ihopsatt, katterna är installerade, virke till kattgården är inhandlat och hemfraktat.. puh..!

Men så känner man sig lite sliten o mör oxå, hade en 85årings rygg igår och har blåmärken lite här o där!
Är förövrigt väldigt impad över mig själv att jag lyckades backa ner släpet till syrran igårkväll! :P Nu återstår i princip bara att hämta Pianot och Ko nästa helg så är alla på hemmaplan!

Här kommer några bilder på Ko!
The Cow-Wagon





Hade visst ingen på utsidan, men där är det oxå Ko! (Därav namnet)


RSS 2.0