29. Tema-fest

OJ OJ OJ vilken rolig födelsedag jag hade! Man kom hem, trodde det skulle bli en lugn kväll framför tv:n. Och så stiger man in i lägenheten där det är full fest! :D Alla ens kompisar är där och det är rosa-svart temafest! Väldigt lyckat var det, och väldigt överraskad vart jag! Sen vart det utgång på coverclub oxå, emil i sin egenhändigt färgade helrosa kostym..! JA, roligt är allt jag har att säga..!! :D


28. här, men ändå inte..

Det är så mycket jag ser fram emot, jag längtar till flytten, till sommaren och allt som händer då! Våren är en sån härlig årstid, men just nu så går tiden verkligen långsamt! Det är två veckor bort innan jag kan börja flytta, och det känns just nu som en evighet!

Jag har typ packat allting redan förutom kläder, gardiner och lampor. Så det är egentligen bara att ta kartongerna och fara när tiden är inne.

Låter kanske hemskt att jag är så peppad på att flytta, men det känns lixom...rätt! Jag har haft flera månader att lixom ta in och bearbeta allt, det kommer ju inte som en överraskning någonting. Så nu är jag mest förväntansfull över att få ett eget boende, och på ett ställe jag verkligen trivs på.


27.

TÄNK ATT MAN HAR SÅ MYCKET GREJER!

Man har flyttat typ en gång per år dom senaste fem åren, så nog har jag blivit less att släpa grejer fram och tillbaka. Och rensat har man ju också gjort, men ändå står man här i kartonger upp över öronen!?

Kanske är det som är felet, varje gång man flyttar är det nya saker som måste köpas, men den sentimentala sidan i mig har väl inte hjärta att slänga allt.

Det är många gånger det skulle vara smidigt att kunna stänga av sentimentaliteten. (is that even a word?!)
Men nu blir det ju knappast en flytt på bra länge!

Nästa gång blir det till ett hus!

26. Promenerar..



"Jag promenerar på känslomässiga villovägar"




Man vet aldrig vars dom bär eller vad som är bakom nästa kurva. Man vet aldrig vilken väg man ska ta, och om man tar fel, kan man ändå vända tillbaka och gå rätt?






25. Bech 2011

Sådär ja! Snabbt var Bech-2011 fixat! Så nu är man lite mör, men ändå grymt mycket bättre än första gången, men det beror ju också på mängden denna gång var ungefär hälften.

Nu är jag dock pank, och jag ska snart flytta. Hmm.., hur tänkte jag där?! Jag får nog gifta mig rikt! ;)

24.

Kanske är tur att man bara flyttar till hyres istället för ett eget hus, med tanke på alla fantastiska planer jag har! Jag vill göra ALLT! Och gärna nu på en gång, vilket ju är lite svårt när man inte ens bor där än!

Kanske även är tur att man inte är så händig, för då hade jag säkert velat bygga en massa roliga möbler o hyllor mm! Men jag får nöja mig med gardiner, dynor, dukar, kuddar, tavlor och annat pyssel i tyg som jag kan hantera!

Egentligen gillar jag att göra saker, men när man inte vet hur man ska göra blir det ju som svårt..! Så kattgården får jag hjälp med av pappa. Behöver väl inte nämna att det var ett projekt för lilla mig bara att få det där stor-aset till nät först in i bilen och sen in i förrådet?! ;)

Men som jag brukar säga;
Det man inte har i muskler, får man väga upp med i list!
Jag har därför under åren blivit vääldigt listig, hehe!


RSS 2.0